Riboane transfer termic

Riboane transfer termic

Imprimarea etichetelor autocolante cu ribon asigura o durata  de viata  mai mare a capului de imprimare printr-o protectie ridicata - se previne uzura acestuia si  ├«ncarcarea electrostatica. Comercializam  riboane corespunzatoare pentru fiecare tip de imprimata cu Transfer Termic (TSC,  ZEBRA, Godex, Intermec, SATO, Datamax), de la cele mai uzuale pana la cele mai particulare si deosebite. 

XLABEL va ofera riboane din cele trei categorii WX150 (wax) , PX200 (wax-resin) si RX250 (resin) in diferite dimensiuni.

RIBON  WX150 (wax) are in compozitie ceara si este ideal pentru tiparirea etichetelor din hartie (vellum si semigloss). Acesta este solutia unei tipariri cu costuri mici si calitate ridicata. Este compatibil pentru diverse tipuri de imprimante: TSC, ZEBRA, INTERMEC, SATO.  Aplicatii in care poate fi folosit ribonul WX150:

                                

transport     farmacie            inventar              retail               textile          mezeluri

RIBON PX200 (wax-resin) are in compozitie ceara  si rasina si este ideal pentru tiparirea etichetelor din hartie, PET si PVC. Folosind acest ribon veti obtine o calitate excelenta pentru tiparirea  codurilor de bare, textelor foarte mici si chiar a logo-urilor. Este compatibil pentru diverse tipuri de imprimante : TSC, ZEBRA, INTERMEC, SATO, etc. Aplicatii in care poate fi folosit ribonul  PX200:

              

retail          textile            cosmetice    exterior     farmacie      laborator    electronice

RIBON RX250 (resin) are in compozitie  rasina si este ideal pentru tiparirea etichetelor din PET , PVC si polyester. Acest tip de ribon este dedicat aplicatiilor ce necesita o tiparire rezistenta la conditii dure de lucru (rezistenta la zgarieturi si temperaturi ridicate pana la  180 ┬░ ). Este compatibil pentru diferite tipuri de imprimante : TSC, ZEBRA, INTERMEC, SATO, etc. Aplicatii in care poate fi folosit ribonul  RX250:

                       

automobile     exterior    cosmetice      electronice           sanatate    textile

Pentru mai multe dimensiuni , va rugam sa ne contactati la  info@xlabel.ro