Riboane transfer termic

Riboane pentru etichete autocolante Zebra, TSC ,Godex ,Honeywell ,Toshiba ,Datamax ,Intermec ,SATO …

Riboanele oferite de XLABEL sunt insotite de certificat de calitate si contin un strat protector. Stratul protector are rolul de a proteja capul de tiparire in contact cu suportul de poliester. Consumabilele neinsotite de un certificat de calitate nu au acest strat protector, iar utilizarea lor va duce la o durata de viata foarte scurta pentru imprimanta Dvs.

WX150 - Ceara

RIBON WX150 (wax) are in compozitie ceara si este ideal pentru tiparirea etichetelor din hartie (vellum si semigloss). Acesta este solutia unei tipariri cu costuri mici si calitate ridicata. Este compatibil pentru diverse tipuri de imprimante: TSC, ZEBRA, INTERMEC, SATO, GODEX,etc.

PX200 - Ceara si rasina

RIBON PX200 (wax-resin) are in compozitie ceara si rasina si este ideal pentru tiparirea etichetelor din hartie, PET si PVC. Folosind acest ribon veti obtine o calitate excelenta pentru tiparirea codurilor de bare, textelor foarte mici si chiar a logo-urilor. Este compatibil pentru diverse tipuri de imprimante : TSC, ZEBRA, INTERMEC, SATO,GODEX, etc.

RX250 - Rasina

RIBON RX250 (resin) are in compozitie rasina si este ideal pentru tiparirea etichetelor din PET , PVC si polyester. Acest tip de ribon este dedicat aplicatiilor ce necesita o tiparire rezistenta la conditii dure de lucru (rezistenta la zgarieturi si temperaturi ridicate pana la 180 °). Este compatibil pentru diferite tipuri de imprimante:TSC, ZEBRA, INTERMEC, SATO, GODEX, etc.

* Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati
XLabel Postat de:

Producator etichete autocolante . XLabel . All rights reserved .