Etichete policromie

Culori vibrante la un click distanta !Fara clisee, filme si alte costuri suplimentare !

Tipar digital de inalt acalitate : 1600 x 1600 dpi. Putem tipari etichete color fara comanda minima! Fara clisee, filme si alte costuri suplimentare !

Tipar flexo

Flexografia este o metoda de imprimare rotativa, similara cu letterpress, care utilizeaza matrite (in limbaj de specialitate: clisee) elastice din material de cauciuc sau fotopolimer, cu imaginea in relief.Cliseele sunt montate pe cilindrii port cliseu si sunt impregnate cu cerneala cu uscare rapida prin contactul cu rolele anilox, cu rolul de a tipari pe aproape orice suprafata, absorbanta sau neabsorbanta.Procesul a fost dezvoltat in principal pentru tiparirea materialelor folosite la ambalare. Suportul de tipar este in general sub forma de rola. Flexografia foloseste cerneala de vascozitate joasa, cerneala care se usuca foarte repede.

Tipar digital

Tipar digital de inalta rezolutie. Fara clisee, fara comanda minima ! Tiparul digital vine in ajutorul celor care au de printat un numar redus de produse/bucati si in acelasi timp doresc un timp scurt de executie.În functie de complexitatea lucrarii, termenul de executie poate fi de câteva ore de la lansarea comenzii.Elementul principal care diferenţiază metodele clasice de tipar de cel digital este faptul că tiparul digital nu necesită clisee. Ca prim rezultat, doua printuri consecutive pot fi total diferite ca şi conţinut..

* Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati
XLabel Postat de:

Producator etichete autocolante . XLabel . All rights reserved .