Etichete autocolante in rola

XLABEL este producator de etichete autocolante.

Etichete hartie pentru imprimante sau cantare

Etichete vellum (transfer termic) autocolante mate in rola - au o durata de viata ridicata, de aceea sunt folosite într-o gama variata de aplicatii: industria alimentara (etichete descriere produs si cod de bare, etichete traduceri), în industria textila (etichete produs, pret, marime),industria medicala (etichete produs, etichete cod de bare , etichete analize), logistica (inventariere), curierat (etichete colete), retail ( etichete produse, etichete raft).

Citeste mai departe

Etichete hartie pentru imprimante color inkjet (EPSON , MEMJET)

Hartia JetGloss si JetMatt cu adeziv permanent este compatibila cu EPSON, MEMJET, PRIMERA . Avand in vedere raportul calitate-pret aceasta hartie JetGloss sau JetMatt se adreseaza celor ce doresc un print bun, la un pret bun. Hartia este recomandata pentru printuri cum ar fi etichetarea produselor de lux si nu numai..

Citeste mai departe

Etichete material sintetic

Etichetele din polipropilena sau poliester rezista la actiunea substantelor chimice si a solventilor extrem de puternici, ca acetona sau xilenul; adera foarte bine pe o multitudine de substraturi; au o buna rezistenta cand sunt expuse lungi perioade de timp la temperaturi inalte si la solventi; sunt impermeabile; au o buna rezistenta la deteriorare prin zgariere sau rupere. Aceste etichete se tiparesc doar cu ribon din resin.

Citeste mai departe

* Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati
XLabel Postat de:

Producator etichete autocolante . XLabel . All rights reserved .