Despre noi

CINE SUNTEM?

XLabel are ca principal obiect de activitate productia de etichete autocolante in rola din hartie, poliester, polietilena , servicii de tiparire alb negru si color, intr-un cuvant tot ce inseamna ETICHETA!

Am inceput incet, dar sigur, alaturi de un colectiv tanar si dinamic inca din anul 2011. In timp, am investit semnificativ atat in domeniul comercial cat si in segmentul productiei, devenind astfel un important furnizor de produse si servicii destinate etichetarii produselor.

Am pornit astfel pe un drum care ne pasioneaza si dorim ca prin profesionalism, responsabilitate,inovatie,creativitate, flexibilitate, putere de munca dar si preturi competitive sa oferim partenerilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate.

xlabel.ro

CE FACEM ?

Aproape de client, de asteptarile si obiectivele sale, fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, am reusit ca fiecare eticheta sa fie una de calitate, finalizata la timp si menita sa multumeasca aspiratiile acestora.

Dispunem de o hala proprie de productie, dotata cu utilajele si echipamentele necesare productiei etichetelor autocolante si imprimarii acestora. Astfel beneficiem de toate mijloacele necesare atingerii succesului clientilor nostri si in acelasi timp ajutandu-i sa ecomiseasca timpul si banii destinati intermedierii.

DE CE NOI?

In fiecare proiect NOI ne implicam cu toata inteligenta, imaginatia, talentul si priceperea, dublate de capacitatea de munca si profesionalism, totul pentru a obtine cele mai bune etichete pentru clientii nostri.

Apeland la noi, veti avea siguranta unei colaborari de succes, prin solutiile de calitate pe care le oferim!

XLabel Postat de:

Producator etichete autocolante . XLabel . All rights reserved .